Project Description

LAURELCREST RESIDENCE

Built in 2011 with traditional style and finishes, we embarked on renovating this home to reflect the waterfront property and our clients’ style. With expansive views of Lake Washington, our aesthetic goal was to create a lake home vibe and provide an indoor/outdoor experience. Every aspect of this home was redesigned, creating a fresh, open and welcoming home. In addition to the renovation, we added a bonus room with black vaulted ceilings that create a cozy space for the young family to gather. Classic finishes paired with clean, modern concepts are abundant throughout the home. We furnished it comfortably for our clients with family-friendly textiles, natural fiber rugs, and local artists were commissioned for several works in the home.

photos by John Granen